Βόλος: «Άρχισα να φωνάζω σε βοήθεια» - antilalospress.gr
Μοίρες
+19°C

Βόλος: «Άρχισα να φωνάζω σε βοήθεια»

9 Απριλίου 2024 -

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται ο 15χρονος ο οποίος κατά τη  έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από συμμαθητές του.

Συγκεκριμένα, η μαρτυρία του στον Ταχυδρόμο του Βόλου σύμφωνα με την ανταποκρίτρια στη Θεσσαλία για το Star Channel, Δήμητρα Τζότζιου είναι ανατριχιαστική. «Ένιωθα αδιαθεσία. Είχα κάνει εμετό και πήγα στο δωμάτιο μου για να κοιμηθώ. Κοιμόμουν και με ξύπνησαν. Ο ένας ήρθε πάνω από το κεφάλι μου και μου έκανε φάρσα ότι με έψαχνε η μάνα μου στο τηλέφωνο. Ο δεύτερος ήταν στο παράθυρο και κάπνιζε και ο τρίτος ήρθε ξάπλωσε από πίσω μου και…… Πόνεσα. Άρχισα να φωνάζω σε βοήθεια και αμέσως έφυγαν και οι τρεις από το δωμάτιο» αναφέρει η μαρτυρία.


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0ftblq91q55)

Ο νεαρός μαθητής, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, φοβάται και ντρέπεται να γυρίσει στο σχολείο ενώ σήμερα πήγε μόνο και μόνο για να δει ψυχολόγο ο οποίος θα τον βοηθήσει να επιστρέψει γρήγορα στα μαθήματά του.
Οι άλλες τρεις μαθητές, οι οποίοι φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση δεν πηγαίνουν ούτε αυτοί στο σχολείο και παρακολουθούνται κι αυτοί από ψυχολόγο ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο της αλλαγής του σχολικού περιβάλλοντος.
Σημειώνεται ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο 14χρονος πέφτει θύμα των τριών μεγαλύτερων συμμαθητών του, οι οποίοι συνελήφθησαν, κρατήθηκαν και χθες οδηγήθηκαν ενώπιον της Εισαγγελίας. Σε βάρος τους ασκήθηκε δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και παραπέμφθηκαν σε ρητή δικάσιμο στις 21 Νοεμβρίου 2024, στο Μονομελές Ανηλίκων.

Πηγή protothema.gr