Μοίρες https://www.booked.net
+17°C

Βαθιά πληγή στην οικονομία της Κρήτης – «Πολλές επιχειρήσεις δεν θα τα καταφέρουν»

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο:
Βαθιά πληγή στην οικονομία της Κρήτης – «Πολλές επιχειρήσεις δεν θα τα καταφέρουν»

Την ανάγκη συστράτευσης όλων των παραγωγικών δυνάμεων της χώρας και της πολιτείας προκειμένου να περιοριστούν οι απώλειες στην πραγματική οικονομία εξέφρασε ο πρόεδρος του τμήματος Υπηρεσιών του Επιμελητηρίου Ηρακλείου Γιώργος Αγριμανάκης.

«Η πραγματική οικονομία έχει πληγεί ανεπανόρθωτα. Πολλές επιχειρήσεις δεν θα καταφέρουν να ανοίξουν μετά το πέρας της υγειονομικής κρίσης», δήλωσε χαρακτηριστικά στον Περιφερειακό Τηλεοπτικό Σταθμό CRETA και την εκπομπή Live με την Αντιγόνη.

Πρόσθεσε μάλιστα πως πρέπει να δημιουργηθούν ευρείες συμμαχίες για να διαμορφωθούν προτάσεις ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας από την πολιτεία.

«Η πολιτεία πρέπει να βρει χρηματοδοτικά εργαλεία για τη στήριξη της οικονομίας ώστε να έχουμε τις λιγότερες απώλειες. Να δημιουργηθεί μία μεγάλη συμμαχία μεταξύ των φορέων προκειμένου να στηριχθεί η επιχειρηματικότητα», σημείωσε ο κ. Αγριμανάκης.

Παράλληλα εμφανίστηκε αιχμηρός για τη λειτουργία και τις επιλογές της διοίκησης του Επιμελητηρίου Ηρακλείου.

«Δεν μπορεί να συνεχιστεί η τακτική των επιδομάτων από το Επιμελητήριο. Πρέπει ο φορέας να δίνει εργαλεία και να προωθεί την ανάπτυξη της οικονομίας και της επιχειρηματικότητας», σημείωσε ο κ. Αγριμανάκης.

Πηγή: creta24.gr

ΣΗΦΑΚΗΣ ΟΠΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΟ ΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα