Μοίρες https://www.booked.net
+17°C

Το υπουργείο Εσωτερικών ετοιμάζει τον πολυετή προγραμματισμό προσλήψεων

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο:
Το υπουργείο Εσωτερικών ετοιμάζει τον πολυετή προγραμματισμό προσλήψεων

Τον προγραμματισμό προσλήψεων της περιόδου 2022 – 2025 ετοιμάζει το υπουργείο Εσωτερικών σύμφωνα με εγκύκλιο που απέστειλε προς όλα τα υπουργεία, τους κρατικούς οργανισμούς και τους ΟΤΑ Α και Β βαθμού. 


Οι αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου Εσωτερικών θα συγκεντρώσουν το προσεχές διάστημα το τετραετές πλάνο ανθρώπινου δυναμικού κάθε φορέα (αποχωρήσεις – προσλήψεις) ώστε στην συνέχεια να συντάξει τον τελικό προγραμματισμό του ανθρώπινου δυναμικού της δημόσιας διοίκησης για το διάστημα 2022 – 2025. Το τελικό σχέδιο θα υποβληθεί στο υπουργείο Οικονομικών προκειμένου να αξιολογηθεί ως προς τις δημοσιονομικές επιπτώσεις και στην συνέχεια θα ενταχθεί στο Μεσοπρόθεσμο Πλαίσιο Δημοσιονομικής Στρατηγικής.


Η συγκέντρωση όλων των σχεδίων θα γίνει μέσω ψηφιακής εφαρμογής που έχει ενταχθεί στο Μητρώο Ανθρώπινου Δυναμικού του Ελληνικού Δημοσίου (https://hr.apografi.gov.gr) και η χρήση της αφορά τις Κεντρικές Υπηρεσίες των Υπουργείων και των εποπτευομένων φορέων τους, τις Αποκεντρωμένες Διοικήσεις, τις Ανεξάρτητες Αρχές και τους Ο.Τ.Α. α` και β` βαθμού συμπεριλαμβανομένων των εποπτευομένων φορέων τους.


Δείτε εδώ αναλυτικά


Πηγή: protothema.gr


ΣΗΦΑΚΗΣ ΟΠΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΟ ΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα