Μοίρες https://www.booked.net
+17°C

Ημερίδα με θέμα: «Τοπικά προϊόντα και γαστρονομία, η πρόταση για αειφόρο το τουριστική ανάπτυξη»

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο:
Ημερίδα με θέμα: «Τοπικά προϊόντα και γαστρονομία, η πρόταση για αειφόρο το τουριστική ανάπτυξη»

Ημερίδα με θέμα: «Τοπικά προϊόντα και γαστρονομία, η πρόταση για αειφόρο τουριστική ανάπτυξη» πρόκειται να πραγματοποιηθεί αύριο, Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Ηράκλειο, Μέρες Γαστρονομίας 2021/HeraklionGastronomyDays 2021». Η ημερίδα που θα πραγματοποιηθεί στο Ξενοδοχείο «AquilaAtlantis» θα ξεκινήσει στις 10:30 έως 13:30 μετά το μεσημέρι και τις εργασίες συντονίζει η δημοσιογράφος Ελένη Βακεθιανάκη.

Πρόγραμμα

10:30   Προσέλευση

11:00   Χαιρετισμοί

11:15   «Το Ηράκλειο ως αειφόρος γαστρονομικός προορισμός»: Γιώργος Σισαμάκης, Αντιδήμαρχος Αναπτυξιακού Προγραμματισμού - Ψηφιακού Μετασχηματισμού - Ολοκληρωμένης Ανάπτυξης Υπαίθρου και Τουρισμού Δήμου Ηρακλείου.

11:30   «Η Κρητική δίαιτα και γαστρονομία, ένα αειφόρο μοντέλο ζωής και η σχέση του με τον τουρισμό της Κρήτης»: Κυριάκος Κώτσογλου, Εντεταλμένος Σύμβουλος Τουρισμού και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Περιφέρειας Κρήτης.

11:45«Τα τοπικά προϊόντα και η γαστρονομία ως  πολιτισμική ταυτότητα ενός τόπου»: Δρ. Αικατερίνη Πολυμέρου-Καμηλάκη,Ομότ. Ερευνήτρια, τ. Διευθύντρια του Κέντρου Ερεύνης της Ελληνικής Λαογραφίας της Ακαδημίας Αθηνών, Μέλος της Εθνικής Επιτροπής «Αθήνα 2021», Πρόεδρος της Επιτροπής Χειροτεχνίας του Υπουργείου Ανάπτυξης.

12:00«Ο ρόλος των τοπικών προϊόντων στην ανάπτυξη γαστρονομικού τουρισμού στον Δήμο Ηρακλείου. Απόψεις και αντιλήψεις των stakeholders»: Γεώργιος Απλαδάς, Λέκτορας, Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων και Τουρισμούστο Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο.

12:15«Καινοτόμες δράσεις προώθησης κρητικής γαστρονομίας»: Σταύρος Τζεδάκης, Πρόεδρος Αγροδιατροφικής Σύμπραξης Περιφέρειας Κρήτης.

12:30   «Το γαστρονομικό μοντέλο της Σαντορίνης»: Γιώργος Χατζηγιαννάκης, Σύμβουλος Γαστρονομίας.

12:45   «Οι μεγάλες σύγχρονες διεθνείς τάσεις, και πώς ανταποκρίνεται η Κρητική διατροφή σε αυτές. Ο ρόλος του ελαιόλαδου στην κρητική διατροφή»:Άρης Κεφαλογιάννης, Πρόεδρος Δ.Σ. της LegendaryFood A.E.

13:00   «Κρήτη, βιώσιμος γαστρονομικός προορισμός»: Δρ. Κωνσταντίνος Μανασάκης, Οικονομολόγος (MBA, PhD), Επίκουρος Καθηγητής Πανεπιστημίου Κρήτης.

13:15   Τοποθετήσεις Συμμετεχόντων.

13:30   Ελαφρύ Γεύμα.

ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ COVID - 19

Η είσοδος επιτρέπεται αποκλειστικά και μόνο κατόπιν ηλεκτρονικής προεγγραφής και σε όσους επιδεικνύουν: (α) πιστοποιητικό εμβολιασμού, ή (β) πιστοποιητικό νόσησης που εκδίδεται τριάντα (30) ημέρες μετά από τον πρώτο θετικό έλεγχο και η ισχύς του διαρκεί έως εκατόν ογδόντα (180) ημέρες μετά από αυτόν.

Η χρήση μάσκας, για  όλους ανεξαιρέτως, είναι υποχρεωτική καθ’ όλη τη διάρκεια παραμονής στους στεγασμένους χώρους της εκδήλωσης.

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ-ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΡΟΕΓΓΡΑΦΗ

https://forms.gle/mHMWnqtGjxsoWXjs5

 

ΚΑΔΙΑΝΑΚΗΣ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΣΗΦΑΚΗΣ ΟΠΤΙΚΑ

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Γιατί χρησιμοποιούμε cookies

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε, να σας προσφέρουμε μία μοναδική εμπειρία πλοήγησης.Με την πρόσβαση σας σε αυτόν, συναινείτε στη χρήση cookies. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στους Όρους Χρήσης, και στην Πολιτική Cookies του AntilalosPress.gr.