Μοίρες https://www.booked.net
+17°C

Τέλος το σκληρό lockdown στην «κόκκινη» περιοχή της Κρήτης

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο:
Τέλος το σκληρό lockdown στην «κόκκινη» περιοχή της Κρήτης

Την ερχόμενη Δευτέρα, αναμένεται να λήξει το τοπικό lockdown στην περιοχή του Παλαίκαστρου στη Σητεία, σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε ο Νίκος Χαρδαλιά κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης για την πανδημία.

«Λόγω της μείωσης των κρουσμάτων στο Παλαίκαστρο Σητείας, δεν παρατείνονται τα έκτακτα περιοριστικά μέτρα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Χαρδαλιάς, επιβεβαιώνοντας και τα λεγόμενα του Δημάρχου Σητείας, Γιώργου Ζερβάκη. 

Πιο συγκεκριμένα, μέσα από τον Περιφερειακό Τηλεοπτικό Σταθμό CRETA, και την εκπομπή Live με την  Αντιγόνη, ο κ. Ζερβάκης, δήλωσε αισιόδοξος για την άρση του lockdown στην περιοχή του Παλαίκαστρου, αφού και τα τελευταία 150 rapid test που έγιναν στην περιοχή, τρεις μέρες νωρίτερα, ήταν όλα αρνητικά. 

Μάλιστα αύριο, έχει προγραμματιστεί η διεξαγωγή δωρεαν rapid test μέσα από το αυτοκίνητο.

Οι δειγματοληψίες θα διεξαχθούν στο Κεντρικό Σιντριβάνι Σητείας (περιοχή Πλατανάρια Σητείας), από τις 10:30 έως τις 14:30.

Τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ, και συγκεκριμένα η Κινητή Ομάδα Υγείας Λασιθίου με την συνδρομή της Κινητής Ομάδας Υγείας Ηρακλείου, θα βρίσκονται στην είσοδο από Παλαίκαστρο, στην είσοδο από Άγιο Νικόλαο και στην είσοδο από Ιεράπετρα όπως απεικονίζεται στον  χάρτη.