Το θέατρο του παραλόγου συνεχίζεται, με τους ιθύνοντες να φέρνουν εμπόδια, σε έναν από τους κλάδους, όπως ο αγροτικός, που έμεινε ορθάνοιχτος, εν μέσω πανδημίας.
Όπως αναφέρουν πληροφορίες του agrotypos,gr από τις 18 του μήνα οι έχοντες αγροτική εκμετάλλευση κατά τις μετακινήσεις τους υποχρεούνται να φέρουν ειδική βεβαίωση από την Εργάνη ή την ΑΑΔΕ, με τις χειρόγραφες να μην τους καλύπτουν έναντι των παραβάσεων, που επισύρουν πρόστιμα της τάξης των 300 ευρώ ανά περίπτωση.
Σημειωτέον ότι από τις 15 έως τις 17 του μήνα ισχύει μια μεταβατική περίοδος, ώστε οι παραγωγοί (και όχι μόνο), να μπορέσουν να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα, που ισχύουν από τις 15 του μήνα.
Το μπέρδεμα είναι μεγάλο, όπως εξίσου μεγάλος είναι και ο φόρτος των λογιστών που απευθύνονται ως επί το πλείστον οι αγρότες για να εκτυπώσουν τις βεβαιώσεις αυτές, κάτι που σίγουρα δεν είναι δυνατόν να γίνει μέσα στις επόμενες ώρες.
Πηγη: agrotypos,gr