Σεμινάριο για την υγεία και την ασφάλεια στους εργαζόμενους της ΔΕΠΑΝΑΛ ΑΕ - antilalospress.gr
Μοίρες
+19°C

Σεμινάριο για την υγεία και την ασφάλεια στους εργαζόμενους της ΔΕΠΑΝΑΛ ΑΕ

11 Απριλίου 2024 -

Ένα ενδιαφέρον σεμινάριο για την υγεία και την ασφάλεια στους χώρους εργασίας πραγματοποιήθηκε χθες, Τετάρτη 10 Απριλίου, στους εργαζόμενους της Δημοτικής Εταιρείας Πολιτισμού, Τουρισμού και Ανάπτυξης Ηρακλείου.

Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε στο Πολύκεντρο Ηρακλείου με τη συμμετοχή του συνόλου των εργαζομένων της Εταιρείας σε χώρους εστίασης αλλά και στο Βιβλιοπωλείο της Βικελαίας Δημοτικής Βιβλιοθήκης και στη Δημοτική παραλία.

Ο Τεχνικός Ασφαλείας της ΔΕΠΑΝΑΛ ΑΕ μίλησε στους εργαζόμενους της εστίασης για την υγεία και την ασφάλεια τόσο των ίδιων όσο και των επισκεπτών. Αναφέρθηκε στην πυρασφάλεια- πυροπροστασία καθώς και στο θέμα της στελέχωσης ομάδων εκτάκτων αναγκών.

Το σεμινάριο παρακολούθησαν ο πρόεδρος της ΔΕΠΑΝΑΛ ΑΕ Κώστας Βαρβεράκης, η αντιπρόεδρος Μάρα Παναγιωτάκη και ο Διευθυντής Επιχειρηματικού Τομέα της ΔΕΠΑΝΑΛ ΑΕ Μιχάλης Ριζικιανάκης.

Ο πρόεδρος της ΔΕΠΑΝΑΛ Α.Ε. κ. Κώστας Βαρβεράκης επεσήμανε ότι «η Δημοτική Επιχείρηση στο σύνολο των καταστημάτων της προσφέρει τα καλύτερα προϊόντα, παρέχει άριστες υπηρεσίες και παράλληλα φροντίζει για την ασφάλεια επισκεπτών και εργαζομένων. Στόχος μας είναι ο κάθε επισκέπτης στα καταστήματα της ΔΕΠΑΝΑΛ ΑΕ να φεύγει ικανοποιημένος αλλά και ο κάθε εργαζόμενος να ξέρει ότι είναι ασφαλής και προστατευμένος».