Πρεμιέρα αύριο για το «Καλάθι του Πάσχα» – Σε ισχύ από χθες (22/4) και το «Καλάθι των νονών» - antilalospress.gr
Μοίρες
+19°C

Πρεμιέρα αύριο για το «Καλάθι του Πάσχα» – Σε ισχύ από χθες (22/4) και το «Καλάθι των νονών»

23 Απριλίου 2024 -

Πρεμιέρα αναμένεται να κάνει αύριο (24/4) το «Καλάθι του Πάσχα» στις αλυσίδες τροφίμων προκειμένου οι καταναλωτές να κάνουν σε οικονομικότερες τιμές τα ψώνια τους για τις ημέρες του Πάσχα και ιδιαίτερα για το κυριακάτικο τραπέζι.

Συνεπώς, το «Καλάθι του Πάσχα» θα είναι διαθέσιμο στα σούπερ μάρκετ από τις 24 Απριλίου έως και το Μεγάλο Σάββατο και σ’ αυτό θα περιλαμβάνονται τα εξής προϊόντα που έχουν μεγαλύτερη ζήτηση αυτές τις ημέρες: αρνί, κατσίκι, τσουρέκι, σοκολατένια αβγά και άλλα αντίστοιχα είδη.

Σε ισχύ από χθες και το «Καλάθι των νονών»

Υπενθυμίζεται ότι σε ισχύ τίθεται από χθες (22/4) και το «Καλάθι των νονών» με παιχνίδια για τα παιδιά. Στο εν λόγω καλάθι περιλαμβάνονται λαμπάδες με παιχνίδια και σοκολατένια αυγά, καθώς και όλες οι κατηγορίες παιχνιδιών που περιείχε και το «καλάθι του Άι-Βασίλη», όπως επιτραπέζια και παζλ, κούκλες και παιχνίδια μίμησης, βρεφικά παιχνίδια, φιγούρες δράσης, παιχνίδια κατασκευών, αυτοκινητάκια και τηλεκατευθυνόμενα, ηλεκτρονικά και αθλητικά παιχνίδια, λούτρινα και μουσικά παιχνίδια.

Από 25 Απριλίου το εορταστικό ωράριο

Την ίδια ώρα, το εορταστικό ωράριο για το Πάσχα ξεκινά από την Πέμπτη 25 Απριλίου και τα καταστήματα θα λειτουργούν από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ, με εξαίρεση τη Μεγάλη Παρασκευή που θα είναι ανοιχτά από τη 1 το μεσημέρι μέχρι τις 7 το απόγευμα και το Μεγάλο Σάββατο από τις 9 το πρωί μέχρι τις 3 μετά το μεσημέρι. Την Κυριακή 28 Απριλίου τα μαγαζιά θα ανοίξουν 11 με 4.

Για τη Μεγάλη Εβδομάδα από Μεγάλη Δευτέρα μέχρι και Μεγάλη Πέμπτη το ωραίο που προτείνεται είναι συνεχές 9:00 το πρωί με 9:00 το βράδυ, την Μεγάλη Παρασκευή από τη 1:00 το μεσημέρι μέχρι τις 7:00 το απόγευμα και το Μεγάλο Σάββατο από τις 9:00 το πρωί μέχρι τις 3:00 το μεσημέρι.

Την Κυριακή του Πάσχα, τη Δευτέρα και την Τρίτη τα καταστήματα θα είναι κλειστά. Την Τρίτη θα είναι κλειστά λόγω μεταφοράς του εορτασμού της Πρωτομαγιάς.

 

Πηγή: protothema.gr