Περιοδεία Κασσελάκη στην Κρήτη – Το πρόγραμμα σε Χανιά και Λασίθι - antilalospress.gr
Μοίρες
+19°C

Περιοδεία Κασσελάκη στην Κρήτη – Το πρόγραμμα σε Χανιά και Λασίθι

3 Απριλίου 2024 -

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Κασσελάκης , όπως έχει γράψει το Cretalive , θα πραγματοποιήσει περιοδεία στην Κρήτη από την Πέμπτη 4 Απριλίου ως τη Δευτέρα 8 Απριλίου.

Θα επισκεφθεί τα Χανιά, το Ρέθυμνο, το Ηράκλειο και το Λασίθι και θα έχει την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους πολίτες και τους φορείς των τεσσάρων νομών του νησιού.​

Στα Χανιά το πρόγραμμα του την Πέμπτη, 4 Απριλίου, είναι το ακόλουθο:

10:30 : Επίσκεψη στα γραφεία του κόμματος και συνάντηση με την νεοεκλεγείσα Νομαρχιακή Επιτροπή Χανίων.

11:00: Θα βρίσκεται στη Μαλάξα όπου θα πραγματοποιήσει αυτοψία για τα έργα μεταφοράς Ηλεκτρικής ενέργειας με πυλώνες υψηλής τάσης.

12:30: Περιήγηση στους κεντρικούς δρόμους της πόλης για προσωπική επαφή με καταστηματάρχες και κατοίκους.

15:30 θα μεταβεί στο γήπεδο των Περιβολίων όπου θα παρακολουθήσει μέρος του πολύ κρίσιμου ποδοσφαιρικού αγώνα Χανιά-Καλλιθέα.

17:00 : Επίσκεψη στο μουσείο Τυπογραφίας (στο ΒΙΟΠΑ)

20:00 : Ανοιχτή Κεντρική Ομιλία στον πεζόδρομο της οδού Μουσούρων (Κάτωλας) και παρουσίαση υποψηφίων από την Κρήτη που θα πάρουν μέρος στις προκριματικές εκλογές για το ψηφοδέλτιο των Ευρωεκλογών.

22: 00 : Συζήτηση και ποτό με την νεολαία.

Στο Λασίθι Κυριακή και Δευτέρα

Ο κ. Κασσελάκης θα βρίσκεται την Κυριακή 7/4 και την Δευτέρα 8/4 στο Νομό Λασιθίου.

Το πρόγραμμα των επισκέψεων του αναλυτικά έχει ως εξής:

ΚΥΡΙΑΚΗ 7/4/2024:

9:00 π.μ. άφιξη στο Αγ. Νικόλαο αφού προηγουμένως έχει γίνει σύντομη στάση και επίσκεψη στο εργοτάξιο του ΒΟΑΚ για αυτοψία των έργων που έχει εδώ και καιρό εγκαινιάσει ο Πρωθυπουργός.

Περίπου στις 09:00 στο Γ.Ν.Α.Ν. όπου θα συναντηθεί με τον Σύλλογο Εργαζομένων, το Σύλλογο Νοσοκομειακών Ιατρών, τον Σύλλογο Φίλων Νοσοκομείου Αγ. Νικολάου καθώς και εκπροσώπους της Δημοτικής Αρχής.

Στη συνέχεια θα παραβρεθεί στις εκδηλώσεις για τη νευροδιαφορετικότητα του colour your day for Autism στο κέντρο του Αγίου Νικολάου.

Στις 13:30 επίσκεψη στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας όπου θα συναντηθεί με τον Σύλλογο Εργαζομένων, τον Σύλλογο Φίλων Νοσοκομείου Ιεράπετρας και εκπροσώπους της Δημοτικής Αρχής.

Στις 18:30 συνάντηση με αγροτικούς φορείς, πολίτες και νεολαία στο παραλιακό κατάστημα «Maria Gelato – cafe», και στη συνέχεια επίσκεψη στον Μακρύ Γυαλό και συνάντηση με την Ομάδα Επανίδρυσης Δήμου Μακρύ Γυαλού.

ΔΕΥΤΕΡΑ 8/4/2024:

Την Δευτέρα θα επισκεφτεί τη Σητεία όπου στις 9:30 θα βρίσκεται στο Νοσοκομείο Σητείας για να συναντηθεί με τον Σύλλογο Εργαζομένων και τον Σύλλογο Φίλων Νοσοκομείου Σητείας.

Στις 11:00 θα συναντηθεί με Φορείς της πόλης στην ταβέρνα/εστιατόριο «Κρητικό Σπίτι», ενώ στη συνέχεια θα περιοδεύσει στο λιμάνι της Σητείας και θα μιλήσει με μέλη του κόμματος και πολίτες της Σητείας.