ΠΑΣΟΚ για Κ-19 του Ολυμπιακού: «Η επιτυχία αυτών των νέων παιδιών μάς γεμίζει αισιοδοξία για το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου» - antilalospress.gr
Μοίρες
+19°C
ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής: Μετά από την παρέλευση τριών 24ώρων από την πρόταση δυσπιστίας, η κυβέρνηση θα μας απαντήσει γατί αποχώρησαν οι κ.κ. Μπρατάκος και Παπασταύρου;

ΠΑΣΟΚ για Κ-19 του Ολυμπιακού: «Η επιτυχία αυτών των νέων παιδιών μάς γεμίζει αισιοδοξία για το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου»

23 Απριλίου 2024 -

«Θερμά συγχαρητήρια στους αθλητές της ομάδας Κ-19 του Ολυμπιακού. Η επιτυχία αυτών των νέων παιδιών μάς γεμίζει αισιοδοξία για το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου», ήταν η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής για την επιτυχία της ομάδας Κ-19 του Ολυμπιακού.

Υπενθυμίζεται πως στην κορυφή της Ευρώπης ανέβηκαν τα τρομερά μωρά του Ολυμπιακού, καθώς μετά από ονειρική εμφάνιση στο δεύτερο κυρίως μέρος επικράτησαν μέσα σε ένα εξάλεπτο, με 3-0 της Μίλαν στον τελικό της Youth League που ολοκληρώθηκε στη Νιόν της Ελβετίας παρουσία πολλών Ελλήνων που βρέθηκαν στις εξέδρες.

Πηγή ertnews.gr