Μοίρες https://www.booked.net
+17°C

Κρήτη: Με επιτυχία το σεμινάριο για την παραγωγή της τσικουδιάς

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο:
Κρήτη: Με  επιτυχία το σεμινάριο για την παραγωγή της τσικουδιάς

Με εξαιρετική επιτυχία ολοκληρώθηκε το σεμινάριο για την παραγωγή της τσικουδιάς, του παραδοσιακού αποστάγματος της Κρήτης, το οποίο έχει γίνει ιδιαίτερα δημοφιλές και σε άλλες περιοχές της χώρας.

Στο σεμινάριο, το οποίο διοργάνωσε για πρώτη φορά το ΚΕΚ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ,η συμμετοχή ξεπέρασε κάθε προσδοκία, αποδεικνύοντας το ζωηρό ενδιαφέρον νέων ανθρώπων να εκπαιδευτούν σωστά στον τρόπο παραγωγής της και να συνεχίσουν την παράδοση.

Οι καταρτιζόμενοι είχαν την ευκαιρία ν’ αποκομίσουν πολύτιμες γνώσεις για την ιστορία και την παραγωγή του αποστάγματος,τη διαδικασία απόσταξης,  τη δημιουργία ηδύποτων και μπράντι,τη νομοθεσία, τις πρώτες ύλες καιτους τρόπους αποθήκευσης και κατανάλωσης, από τον έμπειρο και διακεκριμένο αποσταγματοποιό Γιώργο Νιμηφόρο, ο οποίος έχει λάβει Πιστοποίηση Καινοτομίας από τον Οργανισμό Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας.

Το ΚΕΚ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ στηρίζει με κάθε τρόπο την παράδοση της Κρήτης, προσφέροντας τη δυνατότητα σε όσους επιθυμούν να εκπαιδευτούν σε παραδοσιακές τέχνες και τεχνικές, οι οποίες μπορούνπαράλληλα να δώσουν νέες επαγγελματικές διεξόδους.

Πληροφορίες στο ΚΕΚ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ – Λ. Ικάρου &Αρχιμήδους 1 Νέα Αλικαρνασσός, τηλ. 2810-302735 & 302730,[email protected] από 09:00 έως 15:00 και αιτήσεις στην ιστοσελίδα: www.katartisi.gr.

Φωτογραφικό υλικό

Ακολουθήστε το AntilalosPress στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

1. Kalathakia etos ΒΙΔΑΚΗΣ λαμπρακη οε πομποδακησ ΣΗΦΑΚΗΣ ΟΠΤΙΚΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΑΡΜΟΥΤΑΚΗ ΚΕΔΙ ΜΟΙΡΩΝ

Γιατί χρησιμοποιούμε cookies

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε, να σας προσφέρουμε μία μοναδική εμπειρία πλοήγησης.Με την πρόσβαση σας σε αυτόν, συναινείτε στη χρήση cookies. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στους Όρους Χρήσης, και στην Πολιτική Cookies του AntilalosPress.gr.