Μοίρες https://www.booked.net
+17°C

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη διαδικτυακή γευσιγνωσία του WinesofCrete

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο:
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη διαδικτυακή γευσιγνωσία του WinesofCrete

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη διαδικτυακή γευσιγνωσία με επιλεγμένες ετικέτες από 23 οινοποιεία, μέλη του Wines of Crete – Δικτύου Οινοποιών Κρήτης, με την συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης.

Η δράση είχε στόχευση τα μέλη της Πανελλήνιας Ένωσης Οινοχόοων, τους κατόχους Diploma WSET και τα μέλη του συλλόγου αρθρογράφων οίνου. Σκοπός ήταν να δοκιμάσουν δείγματα της εσοδείας του 2020, που δεν παρουσιάστηκε στο επαγγελματικό κοινό, μιας και λόγω της πανδημίας COVID-19, δεν έγιναν εκθέσεις κρασιού.Κατά την διάρκεια της διαδικτυακής γευσιγνωσίας παρουσιάστηκαν τα κρασιά και οι οινοποιοί που συμμετείχαν, ενώ την παρουσίαση είχε αναλάβει η ΥρώΚολιακουδάκηDip WSET.

Επιπλέον, υπήρξαν παρεμβάσεις από ειδικούς στο χώρο του κρασιού, όπως ο Κωνσταντίνος Λαζαράκης MW, η Μερόπη Παπαδοπούλου, ο Γιώργος Λούκας, ο Δημήτρης ΜότσοςDipWSET, ο Νίκος Μάνεσης και ο Γιάννης Καρακάσης MW.

Ο Νίκος Δουλουφάκης, Πρόεδρος του Δ.Σ. του ΔΟΝΗ, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρεθήκαμε με φίλους και συνεργάτες, έστω και διαδικτυακά, τουλάχιστον μέχρι να το επιτρέψουν ξανά οι συνθήκες. Δοκιμάσαμε κρασιά της εσοδείας του 2020, συζητήσαμε για τον Κρητικό Αμπελώνα και θέλουμε να ευχαριστήσουμε την Περιφέρεια Κρήτης για την βοήθεια της και σε αυτή την δράση του WinesofCrete. Συνεχίζουμε να προωθούμε το κρητικό κρασί, σε οποιαδήποτε συνθήκη ζούμε.»

 ΤοWinesofCrete, στο πλαίσιο της στρατηγικής ανάδειξης του Κρητικού Αμπελώνα συνεχίζει τις δράσεις του, στηρίζοντας την οινοποιία και αμπελουργία της Κρήτης. Καθ’ όλη την διάρκεια της εκδήλωσης υπήρχε ζωντανή κάλυψη στα socialmedia του #WinesofCrete ενώ η εκδήλωση έχει αναρτηθεί στο YouTube.

ΚΑΔΙΑΝΑΚΗΣ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΣΗΦΑΚΗΣ ΟΠΤΙΚΑ

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Γιατί χρησιμοποιούμε cookies

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε, να σας προσφέρουμε μία μοναδική εμπειρία πλοήγησης.Με την πρόσβαση σας σε αυτόν, συναινείτε στη χρήση cookies. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στους Όρους Χρήσης, και στην Πολιτική Cookies του AntilalosPress.gr.