Μοίρες https://www.booked.net
+17°C

Λαθρεμπόριο καυσίμων: Μεγάλη επιχείρηση σε πρατήρια και αποθήκες

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο:
Λαθρεμπόριο καυσίμων: Μεγάλη επιχείρηση σε πρατήρια και αποθήκες
Επιχείρηση ευρείας κλίμακας από το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος για την καταπολέμηση της λαθρεμπορίας καυσίμων βρίσκεται σε εξέλιξη από το πρωί, σύμφωνα με το protothema.gr

Κλιμάκια του ΣΔΟΕ πραγματοποίησαν έφοδο σε πρατήρια και αποθήκες στην Μάνδρα και την Δάφνη και κατέσχεσαν για έλεγχο βυτία υγραερίου ενώ έγιναν και προσαγωγές.
σδοεε

Συγκεκριμένα λίγο μετά τις εφτά το πρωί άνδρες του ΣΔΟΕ έλεγξαν πρατήριο επί της οδού Εθνικής Αντιστάσεως στη Δάφνη, όπου και εντόπισαν βυτίο έτοιμο να παραδώσει βιομηχανικό υγραέριο αντί του υγραερίου κίνησης που ορίζει ο νόμος.

Τα κέρδη που θα αποκόμιζαν οι εμπλεκόμενοι από τη διαφορά του ειδικού φόρου κατανάλωσης θα ήταν πολύ μεγάλα ενώ ως εγκέφαλος του κυκλώματος συνελήφθη συλληφθεί παλιός γνώριμος των αρχών για παρόμοιες υποθέσεις.

Προσήχθησαν επίσης τρεις άνδρες στο ΑΤ Δάφνης ανάμεσα σε αυτούς και ο συνοδηγός του βυτιοφόρου που κατασχέθηκε εκεί, ενώ έτερο κλιμάκιο πραγματοποίησε έλεγχο σε αποθήκες επιχείρησης που στεγάζεται στην Μάνδρα.

Τρία τουλάχιστον βυτιοφόρα έχουν σταλεί για έλεγχο του φορτίου τους, ενώ την όλη επιχείρηση συντονίζει υψηλόβαθμο στέλεχος του ΣΔΟΕ.
ΑΓΡΟΓΗ - ΗΛΙΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΗΦΑΚΗΣ ΟΠΤΙΚΑ

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα