Ηράκλειο: ΄Εκλεψε μοτοσυκλέτα για να πάρει κοκαΐνη - antilalospress.gr
Μοίρες
+19°C

Ηράκλειο: ΄Εκλεψε μοτοσυκλέτα για να πάρει κοκαΐνη

6 Απριλίου 2024 -

Συνελήφθησαν  την 04.04.2024  το απόγευμα στο Ηράκλειο, τρεις (3) ημεδαποί κατηγορούμενοι για τα κατά περίπτωση αδικήματα της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών, κλοπής και αποδοχής προϊόντων εγκλήματος.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο ενεργούμενης προανάκρισης της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγίου  Νικολάου για υπόθεση κλοπής μοτοσυκλέτας από περιοχή του Δήμου Αγίου Νικολάου την 03.04.2024  , ταυτοποιήθηκε ως δράστης 38χρονος ημεδαπός ο οποίος απογευματινές ώρες της 04.04.2024 , εντοπίσθηκε και συνελήφθη στο Ηρακλειο από Αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης Ηρακλείου.

Από τη συνεχιζόμενη  προανάκριση, προέκυψε ότι ο 38χρονος είχε παραδώσει τη μοτοσυκλέτα σε 28χρονο ημεδαπό από τον οποίο παρέλαβε μικροποσότητα κοκαΐνης.

Στη συνέχεια, οργανώθηκε αστυνομική επιχείρηση και αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, εντόπισαν ανωτέρω 28χρονο ημεδαπό κατά το χρόνο που προμήθευε με μικροποσότητα ναρκωτικών έτερο, 53χρονο ημεδαπό .

Κατά τη διάρκεια των ελέγχων που τους  έγιναν  και της έρευνας που ακολούθησε  στην οικία του 28χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν  συνολικά:

  • Οχτώ (8) αυτοσχέδιες συσκευασίες (φιξάκια) που περιείχαν συνολικά 6,2 γραμμάρια κοκαΐνης
  • ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας    
  • το χρηματικό ποσό των 435 ευρώ
  • δυο κινητά τηλέφωνα

 

Επίσης εντοπίσθηκε η αφαιρεθείσα μοτοσυκλέτα προκειμένου να αποδοθεί στον ιδιοκτήτη της.

Η προανάκριση διενεργείται  για τις κατά περίπτωση υποθέσεις από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου και την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγίου Νικολάου.