Μοίρες https://www.booked.net
+17°C

Ηράκλειο: Εφτά συλλήψεις για την υπόθεση ναρκωτικών - Τουλάχιστον εβδομήντα οι τακτικοί «πελάτες»

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο:
Ηράκλειο: Εφτά συλλήψεις για την υπόθεση ναρκωτικών - Τουλάχιστον εβδομήντα οι τακτικοί «πελάτες»

Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας, σχετικά με την υπόθεση ναρκωτικών στην περιοχή του Μονοφατσίου στο Ηράκλειο.


Συμφώνα με αστυνομικές πηγές, έχουν συλληφθεί μέχρι στιγμής εφτά άτομα, οι δύο ως διακινητές, σε συνεργασία με τις γυναίκες τους, καθώς και τρεις ως αγοραστές. 


Πιο συγκεκριμένα, εγκέφαλος της υπόθεσης φαίνεται να είναι ένας 38χρονος, ο οποίος είχε απασχολήσει και παλιότερα τις αστυνομικές αρχές, για διάφορα αδικήματα. Το 2012 μάλιστα, είχε εμπλακεί σε επεισόδια με πυροβολισμούς.  Ο συνεργός του είναι ένας άνδρας 35 ετών, ο οποίος προμηθευόταν ποσότητες κοκαΐνης από τον 38χρονο.


Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η αστυνομία παρακολουθούσε για μήνες τα τηλέφωνα των δύο ανδρών, ακούγοντας τις παραγγελίες για ναρκωτικά. Μάλιστα, υπολογίζεται ότι περίπου 70 άτομα επικοινωνούσαν με τους δύο άνδρες, προκειμένου να λάβουν τη «δόση» τους!


Στη διάρκεια της έρευνας που έγινε στο σπίτι του 38χρονου,σε χωριό του Μονοφατσίου βρέθηκαν περίπου 70 γραμμάρια κοκαΐνης, ζυγαριά ακριβείας και άλλα σύνεργα για την εμπορία. Ο 38χρονος, ο οποίος είναι και πατέρας 4 ανήλικων παιδιών είχε, σύμφωνα με τις πληροφορίες, τα ναρκωτικά «απροστάτευτα», θεωρώντας ότι δεν έχει μπει στο στόχαστρο των Αρχών.


Να σημειωθεί ότι σε βάρος των 70 «πελάτων» τους σχηματίζεται δικογραφία για αγορά ναρκωτικών ουσιών, πλημμεληματικού χαρακτήρα.Πηγή: creta24ΑΓΡΟΓΗ - ΗΛΙΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα