Γιάννης Καλλιάνος: Η σπαρακτική ανάρτηση για τον θάνατο του πατέρα του: «Μπανταούλη μου…» - antilalospress.gr
Μοίρες
+19°C

Γιάννης Καλλιάνος: Η σπαρακτική ανάρτηση για τον θάνατο του πατέρα του: «Μπανταούλη μου…»

25 Απριλίου 2024 -

Με μια σπαρακτική ανάρτηση, ο γνωστός μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρέτησε τον πατέρα του ο οποίος πέθανε σήμερα Πέμπτη σε ηλικία 79 ετών.

Ο Γιάννης Καλλιάνος είχε περιγράψει την σοβαρότητα της κατάστασης του πατέρα του, εκφράζοντας μάλιστα και τα παράπονά του για τον τρόπο που τον αντιμετώπισαν στο νοσοκομείο.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η διοίκηση του νοσοκομείου, «Αττικόν», να διατάξει Ένορκη Διοικητική Εξέταση για τις συνθήκες νοσηλείας του πατέρα του Γιάννη Καλλιάνου.

«Σου ζητώ συγνώμη»

«Μπαμπά μου (μπανταούλη μου όπως σε έλεγα), σ’ αγαπάω απέραντα και θα μου δίνεις τεράστια δύναμη μέχρι να έρθω να σε συναντήσω και εγώ. Πριν μια εβδομάδα πέθανε ο αδερφός σου, δεν στο είπαμε ποτέ για να μην επιδεινωθεί η κατάσταση σου» αναφέρει αρχικά στην ανάρτησή του ο Γιάννης Καλλιάνος.

«Θέλαμε να στο πούμε σιγά σιγά όταν θα έβγαινες από το Αττικό. Φρόντισαν όμως κάποιοι να μην βγεις ποτέ από εκείνο το δωμάτιο της αγγειοχειρουργικής κλινικής» ανέφερε και πρόσθεσε: «Δεν περίμενα ποτέ ότι θα φτάσει αυτή η στιγμή που ο πόνος αυτής της απώλειας θα μου σκίσει την ψυχή μου μια για πάντα. Έκανα ό,τι μπορούσα, σήκωσα τη γη ανάποδα. Δεν τα κατάφερα. Σου ζητώ συγγνώμη. Κάποιοι αδιάφοροι κανόνισαν για τη δική σου ζωή».

Ο Γιάννης Καλλιάνος κλείνει την ανάρτηση ως εξής: «Εύχομαι τα παιδιά τους να μην τους δουν ποτέ όπως σε είδα εγώ. Ο Θεός να τους λυπηθεί. Καλό Παράδεισο μπαμπά μου. Σε ευχαριστώ που έδωσες τη ζωή σου για εμάς, για τη μαμά, που μας μεγάλωσες και μας έκανες ταπεινούς ανθρώπους. Θα είσαι δίπλα μου και μέσα μου για πάντα. Στερεψαν τα δάκρυα μου μπαμπά μου».