Eurovision 2024: Ανεβαίνει στα στοιχήματα η Μαρίνα Σάττι - antilalospress.gr
Μοίρες
+19°C

Eurovision 2024: Ανεβαίνει στα στοιχήματα η Μαρίνα Σάττι

15 Μαρτίου 2024 -

Λίγες ημέρες έχουν περάσει από την ανακοίνωση του τραγουδιού της Μαρίνας Σάττι, το οποίο θα μας εκπροσωπήσει στον 68ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 2024.

Το «Zari» έγινε πολύ γρήγορα viral και τα social media γέμισαν αντιδράσεις. Σε κάποιους άρεσε πολύ, άλλοι το βρήκαν «περίεργο» και κάποιοι το «έκραξαν». Το μόνο σίγουρο είναι ότι το τραγούδι της Μαρίνας Σάττι συζητείται, και όχι μόνο στη χώρα μας.

Οι φαν της Eurovision το άκουσαν και μοιράστηκαν τα σχόλιά τους στο TikTok, ενώ viral έχει γίνει η αντίδραση ενός Ισπανού youtuber ο οποίος ξετρελάθηκε με το τραγούδι της Μαρίνας Σάττι.

Eurovision 2024: Στη 10η θέση των στοιχημάτων το «Zari» της Μαρίνας Σάττι

Την ώρα, λοιπόν, που τα σχόλια συνεχίζονται, το «Zari» της Μαρίνας Σάττι ανεβαίνει στα στοιχήματα.

Η ελληνική συμμετοχή στη Eurovision 2024 φιγούραρε, αρχικά, στην 14η θέση και πλέον έχει σκαρφαλώσει στην 10η!

Μάλιστα, ορισμένοι χρήστες του TikTok σχολιάζουν ότι παρόμοια ήταν και η πορεία του τραγουδιού της Ελένης Φουρέιρα, το οποίο μετά την πρώτη πρόβα σάρωσε.

Όλοι λοιπόν ανυπομονούν να δουν την εμφάνιση της Μαρίνας Σάττι επάνω στη σκηνή της Eurovision στο Μάλμε στο πρώτο μισό του β’ ημιτελικού. «Αντίπαλες» χώρες της Ελλάδας στον ημιτελικό της Eurovision 2024 θα είναι οι: Αυστρία, Μάλτα, Ελβετία, Τσεχία, Αλβανία, Δανία, Αρμενία, Ισραήλ, Εσθονία, Γεωργία, Νορβηγία, Ολλανδία, Λετονία, Σαν Μαρίνο και Βέλγιο.

Ο μεγάλος τελικός της Eurovision 2024 θα πραγματοποιηθεί στις 11 Μαΐου.

iefimerida.gr