Μοίρες https://www.booked.net
+17°C

Διαδικτυακό εργαστήριο με θέμα: «Τάσεις και εξελίξεις στον τομέα της αγροδιατροφής»

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο:
Διαδικτυακό εργαστήριο με θέμα: «Τάσεις και εξελίξεις στον τομέα της αγροδιατροφής»

Η Περιφέρεια Κρήτης – Περιφερειακή ενότητα Λασιθίου σας προσκαλεί να παρακολουθήσετε διαδικτυακά,το 3οLivingLab που υλοποιείταιστο πλαίσιο του ευρωπαϊκού έργου  MD.net – “MediterraneanDiet -WhenBrandmeetspeople”, του ευρωπαϊκού Προγράμματος INTERREGMED 2014-2020.

Στο πλαίσιο του εργαστηρίου, θα μιλήσουν: η Δρ. Γ.Ζούνη για το «Πώς ο COVID-19 επιτάχυνε τις τάσεις στην Αγροδιατροφή & στον Αγροτουρισμό;» καθώς και για τις «Προκλήσεις & νέες ευκαιρίες για τις επιχειρήσεις» και ο κος Γ.Καραμανώλης για την «Ψηφιακή καινοτομία στην αγροδιατροφή» και την περίπτωση του “AgroLasithi” ως καλή πρακτική. 

Στοιχεία συμμετοχής:

Πέμπτη, 11/2/2021

Ώρα έναρξης:15:00

Για να συνδεθείτε: https://zoom.us/j/96877322574

 

  1. ΓΙΑΤΟΥΣΕΤΑΙΡΟΥΣ :Online workshop on the “Trends and progress in the agri-food sector” on Thursday, 11/2/2021 at 15:00.

The Region of Crete – regional unit of Lasithi- invites you to attend virtually the 3rd Living Lab which is implemented in the context of “MD.net” -Mediterranean Diet – When brand meets people Project, of the European Program INTERREG MED 2014-2020.

In the context of the workshop, the following will speak: Dr. G. Zouni on” How did COVID-19 accelerate the trends in agri- food and agro- tourism?” as well as for the “Challenges and new opportunities for businesses and Mr. G. Karamanolis on the “Digital innovation in agri-food” and the case of “AgroLasithi” platform as a good practice.

Information:

Thursday, 11/2/2021

Starting time: 15:00

To connect: https://zoom.us/j/96877322574

Ακολουθήστε το AntilalosPress στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΓΕΩΡΓΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΣΗΦΑΚΗΣ ΟΠΤΙΚΑ ΕU CHANGES CRETE

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Γιατί χρησιμοποιούμε cookies

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε, να σας προσφέρουμε μία μοναδική εμπειρία πλοήγησης.Με την πρόσβαση σας σε αυτόν, συναινείτε στη χρήση cookies. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στους Όρους Χρήσης, και στην Πολιτική Cookies του AntilalosPress.gr.