Μοίρες https://www.booked.net
+17°C

Δέσμευση Κοντοζαμάνη στο Δήμαρχο Φαιστού για νέο εμβολιαστικό κέντρο στη Μεσαρά

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο:
Δέσμευση Κοντοζαμάνη στο Δήμαρχο Φαιστού για νέο εμβολιαστικό κέντρο στη Μεσαρά

Μετά τις αντιδράσεις του κόσμου, οι οποίες προέκυψαν από την ανακοίνωση πως κάτοικοι της Μεσαράς, ηλικίας 60-64, θα μεταβαίνουν στην Αλικαρνασσό προκειμένου να εμβολιαστούν κατά του κορωνοϊού, με παρέμβασή του ο Δήμος Φαιστού απέσπασε από τον αναπληρωτή Υπουργό Υγείας, κ. Βασίλη Κοντοζαμάνη, την δέσμευση ότι θα δημιουργηθεί και άλλο ένα εμβολιαστικό κέντρο στη Μεσαρά.


Όπως είναι γνωστό στη Μεσαρά, ως εμβολιαστικό Κέντρο λειτουργεί μόνο το Κέντρο Υγείας Μοιρών για τις ηλικίες 70-85.


Οι έντονες αντιδράσεις των Μεσαριτών μετά την ανακοίνωση για μετάβασή τους στο Ηράκλειο, οδήγησαν τον Δήμαρχο Φαιστού, κ. Γρηγόρη Νικολιδάκη, μαζί με τον αντιδήμαρχο κ. Γιάννη Φασομυτάκη, να επισκεφθούν το Υπουργείο Υγείας, προκειμένου να διευθετήσουν το φλέγον αυτό θέμα.


Σύμφωνα με την δέσμευση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, για τον εμβολιασμό των Μεσαριτών ηλικίας κάτω των 70 ετών, αναμένεται η λειτουργία τόσο του Κέντρου Υγείας Μοιρών όσο και του Πολυδύναμου Ιατρείου Τυμπακίου.


Βέβαια, μέχρι να γίνει πράξη η παραπάνω δέσμευση, για δημιουργία δηλαδή δεύτερου εμβολιαστικού κέντρου στη Μεσαρά, τα ραντεβού που έχουν ήδη κλειστεί και όσα θα κλείνονται στο εξής, θα γίνονται στην τοποθεσία που ορίζονται, είτε αυτά είναι στο Κέντρο Υγείας Μοιρών είτε είναι στην Αλικαρνασσό.

ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΓΡΟΓΗ - ΗΛΙΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα