Τα κατάφερε ακόμα μια φορά ο Γίγαντας Μεσαρίτης Αθλητής Μανώλης Στεφανουδάκης να ανέβει στο βάθρο και να κάνει την πατρίδα μας υπερήφανη!
Ο Μεσαρίτης Παγκόσμιος Πρωταθλητής και Παραολυμπιονίκης, που συμμετέχει σε διεθνή αθλητική διοργάνωση στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, κέρδισε σήμερα στο αγώνισμα της σφαιροβολίας το ασημένιο μετάλλιο με βολή 8.13 , κάνοντας το δύο στα δύο, στους αγώνες στο Ντουμπάι.
Να υπενθυμίσουμε ότι πριν δύο μέρες, ο Μανώλης Στεφανουδάκης κατέκτησε και το Ασημένιο μετάλλιο στον ακοντισμό.
Ο Μανώλης, που συμμετέχει στη διοργάνωση των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων στα πλαίσια της προετοιμασίας του για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα αλλά και τους Παραολυμπιακούς του Τόκυο, επιστρέφει στην Ελλάδα με δυο ασημένια μετάλλια και συνεχίζει την προετοιμασία του σε αγώνες που θα πραγματοποιηθούν στην Τυνησία στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.
Να υπενθυμίσουμε ότι το Μανώλη Στεφανουδάκη στηρίζουν:
* ΜΙΝΕΤΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΙ,
* SIKA HELLAS ABEE
* ΚΑΡΑΤΖΗΣ Α.Ε,
* ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ,
* MINOAN LINES,
* ΖΑΡΟΣ Α.Ε.,
* ΚΤΕΛ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ – ΛΑΣΙΘΙΟΥ,
* ΖΟΕΤΙΣ ΕΛΛΑΣ Α.Ε.
* ΔΕΡΒΟΣ – ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.
* PROACTIVE Α.Ε.
* JUNIOR ACADEMY-ΧΕΡΡΟΝΑΣΙΟΣΣΧΟΛΗ
* και η Περιφέρεια Κρήτης