Απέσπασαν χρήματα και κοσμήματα συνολικής αξίας 190.000 ευρώ από 50χρονη για να της «λύσουν τα μάγια» - antilalospress.gr
Μοίρες
+19°C

Απέσπασαν χρήματα και κοσμήματα συνολικής αξίας 190.000 ευρώ από 50χρονη για να της «λύσουν τα μάγια»

18 Απριλίου 2024 -

Θύμα απίστευτης απάτης από δύο επιτήδειες, έπεσε μια 50χρονη στην Πρέβεζα, η οποία τους έδωσε χρήματα και κοσμήματα συνολικής αξίας 190.000 ευρώ, για να της «λυθούν τα μάγια»

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, η κατηγορούμενη μαζί με άγνωστη συνεργό της, αφού έπεισαν την 50χρονη ότι μπορούν να «λύσουν τα μάγια» που άγνωστοι δήθεν είχαν κάνει σε αυτή και την οικογένειά της, κατάφεραν να της αποσπάσουν σταδιακά κατά το χρονικό διάστημα του τελευταίου έτους το συνολικό χρηματικό ποσό των 150.000 ευρώ και κοσμήματα αξίας 40.000 ευρώ.

 Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ:

Στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης κακουργηματικού χαρακτήρα απάτης, ταυτοποιήθηκαν από το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας τα στοιχεία ημεδαπής, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε σχετική δικογραφία.

Έπεισαν την 50χρονη ότι μπορούν να «λύσουν τα μάγια» που άγνωστοι δήθεν είχαν κάνει σε αυτή και την οικογένειά της

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, η κατηγορούμενη μαζί με άγνωστη συνεργό της, αφού έπεισαν ημεδαπή ότι μπορούν να «λύσουν τα μάγια» που άγνωστοι δήθεν είχαν κάνει σε αυτή και την οικογένειά της, κατάφεραν να της αποσπάσουν σταδιακά κατά το χρονικό διάστημα του τελευταίου έτους το συνολικό χρηματικό ποσό των 150.000 ευρώ και κοσμήματα αξίας 40.000 ευρώ.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας, ενώ η έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας για την ανακάλυψη της ταυτότητας της συνεργού συνεχίζεται.

 

Πηγή: in.gr