Μοίρες https://www.booked.net
+17°C

Ανατροπή για τα επεισόδια στη Νέα Σμύρνη: Απίστευτες σκηνές αστυνομικής βίας (Βίντεο)

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο:
Ανατροπή για τα επεισόδια στη Νέα Σμύρνη: Απίστευτες σκηνές αστυνομικής βίας (Βίντεο)

Επεισόδια ξέσπασαν το μεσημέρι της Κυριακής στη Νέα Σμύρνη. Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. περίπου 30 άτομα επιτέθηκαν σε αστυνομικούς της ΔΙΑΣ που πραγματοποιούσαν ελέγχους για την αποτροπή διάδοσης του κορονοϊού, στο άλσος της Νέας Σμύρνης. Μάλιστα, έγινε λόγος για ελαφρύ τραυματισμό ενός αστυνομικού.


Ωστόσο, σύμφωνα με μαρτυρίες των κατοίκων αλλά και μέσα από βίντεο στα σόσιαλ μίντια τα πράγματα φαίνεται να έγιναν διαφορετικά.Τόσο η πλατεία της περιοχής, όσο και στις υπόλοιπες πλατείες της χώρας, ήταν γεμάτης από πολίτες. Περίπου στις 15:00 λοιπόν αστυνομικοί με μηχανές έκαναν την εμφάνισή τους και άρχισαν τους ελέγχους κόβοντας πρόστιμα. Όταν κάποιοι διαμαρτυρήθηκαν, ξεκίνησε ένταση που κατέληξε στο ξυλοδαρμό πολιτών όπως μπορείτε να δείτε και στο video. Mάλιστα, χρησιμοποιήθηκαν ακόμα και πτυσσόμενα γκλομπς που δεν ανήκουν στο εξοπλισμό των ανδρών της ΕΛ.ΑΣ. 


Αξίζει να σημειωθεί πως ομάδες της αστυνομίας μπήκαν με μηχανές ακόμα και στο Άλσος της περιοχής, όπου βρίσκονταν οικογένειες με παιδιά.


Χωρίς πρόσχημα, η αστυνομία αρχισε να βαζει πρόστιμα σε μια οικογένεια στην πλατεία Νέας Σμύρνης. Ένας νεαρός τραβάει βίντεο. Η αστυνομια φέρνει ΟΠΚΕ, τον κυνήγησε μέχρι το Άλσος και τον συνέλαβεΠηγή: gazzeta.gr


ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΓΡΟΓΗ - ΗΛΙΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα